AKTUELNO

Ukućane čeka bogata nagrada ako ispune ovaj zadatak!

Zadrugari su ove noći, kao i svakog petka, igrali  "Igru istine", kada ih je prekunulo veliko iznenađenje. U jednom trenutku začulo se već dobro poznato zvono, nakon što je ovonedeljni izabrani vođa, Miljana Kulić dobila pismo, ona je ukućanima pročitala reči Velikog šefa.

Foto: TvPink

Dragi zadrugari, vreme je za specijalan izazov. Tačnije, tokom ove specijalne noći imate specijalnu priliku da osvojite bogatu nagradu. Već uveliko vlada praznična euforija, sve je u duhu novogodišnjih praznika, poklona, čestitiki, lepog raspoloženja. zato je Veliki šef odlučio da večeras dobijete priliku koja se ne propušta. Pre svega će se svi dobrovoljci će se prijaviti za ovaj noćni izazov. Dakle, svi zadrugari koji žele imaju prava da se prijave za ovaj specijalan izazov, vođa će morati da donese važnu i tešku odluku. Praznični pozdravi, Veliki šef - pročitala je Miljana.

Zadrugari su se grabili za priliku da učestvuju u specijalnom izazovu, a onda je usledilo još jedno pismo iznenađenja. Miljana je, prema novom upustvu morala da izabere samo dvoje zadrugara koji odgovaraju navedenim kriterijumima - da budu smireni, pametni i rođeni pod srećnom zvezdom.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je odlučila da to budu Savo Perović i Jelena Krunić, a oni su morali da odaberu timove koji će se sa njima boriti.

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU SKOČILI KAD SU JE VIDELI! Ova učesnica se vratila u 'Zadrugu'! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'